Levanger Frikirke

IMG_20190525_081707.jpg

Lise T Sagdahl

Seminar Mandag 23.09 klokken 19:15 i Levanger Frikirke: Forbønn for syke

Levanger Frikirke arrangerer mandag 23. september et seminar om bønn for syke og de mange spørsmålene rundt fenomenet helbredelse. Seminarholder har doktorgrad i fysikk og jobber som seniorrådgiver ved NTNU, Lise T Sagdahl. Hun er også med i lederskapet i Trondheim Frikirke.

Trykk her eller på bildet for mer info.

Alta, malt av Anne Græsli Nordvoll

Misjonslotteriet 2019 “Fra heimplassen og ut til verdens ender”

Vår pastor Anne Græsli Nordvoll har i forbindelse med presbyterie-stevnet 2019 og Levanger frikirkes 100-årsjubileum, malt vakre bilder fra hvert sted det finnes en frikirke i Nordre presbyterium. Disse bildene vil bli loddet ut til inntekt for misjonsarbeidet vårt. Trykk på bildet eller knappen for å se maleriene og mer informasjon om trekking og kjøp.

Sammen om oppdraget

Vi bygger åpne fellesskap der mennesker blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere.

Vi vedkjenner oss en kirke der troens bekjennere selv har styringsretten.

Tema 2019: Skapt til fellesskap