Visjon 2017 – Frikirkens sommerfestival – 19. – 23. juli

Frikirkens sommerfestival – Visjon – er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Visjon har blitt arrangert på Stavern folkehøgskole Fredtun siden 1982 og har hatt som mål å begeistre og fornye Frikirkemedlemmer i alle aldre. Visjon er særegent ved sin kombinasjon av rekreasjon og fellesskap i tunet, og et variert program som spenner fra storfamiliesamlingen Hits for alle, til nattverdsamling og konserter.

Les mer om visjon på visjon.frikirken.no.

For noen koster det for mye å være med på Visjon, og vi ønsker at alle skal ha mulighet til å delta. I år kan de som ønsker å være med å betale for den personen eller familien, kan du gi et valgt beløp. Pengene vil i sin helhet gå til noen som har behov for redusert pris. Trenger du redusert pris eller å dele opp betalingen, ber vi deg ta kontakt. Dersom familierabatt for weekendpass/dagspass ønskes ber vi dere også om å ta kontakt. Send en e-post til visjon@frikirken.no, eller velg avkrysningsboksen, «Ta kontakt med meg», så tar vi kontakt med deg.