Fredag 20. januar besøker Åpne Dører Levanger Frikirke, kl 19.15.

Leder av områdearbeidet i Åpne Dører Norge, Trond Kjartan Michaelsen, vil informere om forfulgte kristnes situasjon i verden. Han har besøkt flere av landene og vil fortelle om både smerter og håp i den forfulgte kirke. Åpne Dører arbeider for å hjelpe og styrke forfulgte kristne i rundt 70 land. I samarbeid med lokale kirker og organisasjoner formidler Åpne Dører nødhjelp, traumebehandling, lese og skriveopplæring, medisinsk hjelp, opplæring av kristne til å kunne møte forfølgelsen m.m. I Norge arbeider Åpne Dører med å formidle informasjon om den forfulgte kirke og utfordre mennesker og menigheter til engasjement for forfulgte trossøsken.

I dag opplever 215 millioner kristne høy grad av forfølgelse på grunn av sin tro. Bare å være i besittelse av en Bibel i Nord-Korea er nok til å bli drept. I Pakistan kidnappes i gjennomsnitt to kristne jenter hver dag . De voldtas, blir tvangsgiftet og tvangskonverteres til Islam. I land som Somalia er det umulig å gjennomføre en kristen begravelse. I Egypt kan det ta mange år å få tillatelse til å reparere en kirke, om tillatelsen noen gang kommer.

Vi hører gjerne om de store hendelsene, men daglig lever millioner av kristne under press, diskriminering og som annen rangs borgere uten rettigheter.

Mer informasjon om Åpne Dører her: https://www.opendoors.no/

Her vil bli mulighet til å stille spørsmål.

Det vil også bli gitt en mulighet til å gi en gave til Åpne Dører`s arbeid.

Alle er hjertelig velkommen.