Anne Græsli Nordvoll innsettes som menighetens pastor 18. august, ved synodeformann Arnfinn Løyning

20130513_224411Endelig får menigheten igjen pastor. Menighetsmøtet den 13. mai vedtok å kalle Anne Græsli Nordvoll, sogneprest i Alstahaug/DNK , til vår pastor. Vi gleder oss stort – både fordi vi har savnet en pastor etter at Trygve Wold gikk av med pensjon og fordi vi har fått nettopp Anne til pastor. Vi er overbevist om at Anne med sine faglige kunnskaper, menneskelige omsorg og inderlige ønske om å være der Gud til enhver tid vil ha henne, bli en god pastor for menigheten. Vi takker og ber om Guds velsignelse over kallet og tjenesten. Synodeformann Arnfinn Løyning vil forestå innsettelsen den 18. august. Da blir det også medlemsopptakelse.